Laden...

 

Biografie

Agitator staat voor onruststoker, opschudding, agitatie en politieke opruier. Dit komt naar voren in de genadeloze brute “in your face” teksten, opzwepende gitaarriffs en een ongemeen felle ritmesectie. Agitator beukt erop los en blijft beuken van begin tot eind. Een strakke, enthousiaste, energieke live-show!

Agitator bestaat uit zeven man die verschillende stijlen samensmolten tot “rap-over crosscore”. Het best te omschrijven als een filtering van bands als Rage Against The Machine, Linkin Park en Biohazard. In regio Deurne/Eindhoven zijn diverse podia meerde malen weggeblazen.

Stilstaan is geen optie je wordt meegesleurd door de #1pit-hit-supplier Agitator!

Agitator is:
Bart Beijers, Dirk Meulendijks, Jan-Willem Koehlen, Frans van de Mortel, Harm van den Heurik, Coen van Oosterhout en Gert-Jan “Graat” Aarts.


Enkele citaten uit live-recensies:

“Dit jaar geen start met een gezapig beginnend regionaal bandje maar een band die er meteen vol in ging. Tijdens de energieke pompende live-show baanden de twee rappers zich een weg door de harde strakke groove die de band de tent inblies. De beste start in 40 jaar Nirwana Tuinfeest ooit. “

“Een energieke act waar bij het publiek wel mee moet gaan!”

“Vette ‘right in your face’ act, wat zeker wel past bij de stijl van deze band.”

“Nog nooit een band net zo hard of harder zien eindigen dan als ze begonnen.”

Enkele plaatsen waar Agitator onder andere speelde:
Poppodium 013 Tilburg, De Baroeg Rotterdam, Nirwana Tuinfeest, Bospop, Azijnfabriek Roermond, Muziekcentrum De Bosuil Weert, Eurosjopper festival.